Loading...

Fethiye Ölüdeniz Koyları ve Plajları

...

Fethiye Ölüdeniz Koyları ve Plajları

* Belcekız Halk Plajı.

Ölüdeniz merkezde yer alan en popüler ve büyük halk Plajları arasında yer alan plajdır. Girişi ücretsizdir.

* Tabiat Parkı Kumburnu Sahili.

Adından da anlaşılacağı üzere Ölüdeniz lagününün içinde yer alan bir milli parktır. Denizin içine doğru kullanım kumsaldan oluşmaktadır . Giriş ücretlidir.

* Kıdrak Koyu Plajı.

Ölüdeniz'den Kelebeler vadisi istikametine doğru 3km yer alan Kıdrak Plajı. Girişi ücretlilerinden bazıları en yakın Halk plajlarından. Ulaşım: Taksi ve minibüs.

* Kabak Koyu

Son zamanlarda kamp merkezleri ve doğa severler arasında çok popüler olan Kabak koyu Ölüdeniz'e 21km mesafede yer almaktadır. Kabak koyuna vardığınız zaman aracınızı yukarıya parketmenizi tavsiye ediyoruz. Aşağıda transfer aracı bulunuyor isterseniz o servisler ile ulaşım sağlayabilirisiniz.

* Kelebekler Vadisi Plajı

Plaja ulaşım sadece denizden olmaktadır. Kış mevsiminde yukarıdan manzarayı izleyebilirsiniz. Yaz mevsiminde isterseniz Ölüdeniz sahilden kalkan günübirlik tekne turları ile ulaşım sağlayabilir.İsterseniz de shuttle botlar ile vadiye gidebilir plajda yüzebilir güneşleyebilirsiniz. İsterseniz plajdan vadinin içine yürüyüş yapabilirisiniz. Vadiye giriş ücretlidir. Plaj ücretsizdir.

* Gemile Koyu Plajı

Gemile koyu Fethiye'nin Kayaköy mahallesinde yer almaktadır. Koy'a ulaşım için isterseniz Fethiye merkezden 30 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilir.

* Aksaz'lar koyu plajı.

* Samanlık Koyu Plajı.

* Kuleli Koyu Plajı.

* Boncuklu Koyu Plajı.

* Turunç Koyu Plajı.

* Çalış plajı.

* Karaot plajı.

* Akmaz Plajı.

* Katrancı koyu plajı.

* Günlüklü Koyu Plajı.

* İnlice plajı.